प्रश्न: ७९ एउटा रूखमा दुईवटा फल, एउटा मीठो एउटा अमिलो, के हो?
उत्तर: सूर्य र चन्द्रमा
प्रश्न: ८० सुकेको काठ, भित्र धागो, आगो बाले उज्यालो, के हो?
उत्तर: दियो / ससई
प्रश्न: ८१ सबैले देख्छन् तर आफूले देख्न सकिँदैन, के हो?
उत्तर: आफ्नो निधार / रूप
प्रश्न: ८२ अगाडि आमा, पछाडि छोरी, बिचमा जन्ती, के हो?
उत्तर: गाडी र यात्रु
प्रश्न: ८३ कालो छ तर काग होइन, गुफामा बस्छ तर बाघ होइन, के हो?
उत्तर: जुम्रा
प्रश्न: ८४ पानी नभएको नदी, रूख नभएको जङ्गल, घर नभएको सहर, के हो?
उत्तर: नक्सा (Map)
प्रश्न: ८५ जति तान्यो उति छोटो हुने, के हो?
उत्तर: चुरोट / तमाखु
प्रश्न: ८६ बिना खुट्टा नाच्छ, बिना मुख गाउँछ, के हो?
उत्तर: मूरली / मयूर
प्रश्न: ८७ पानीमा हाले हराउँछ, आगोमा हाले बल्छ, के हो?
उत्तर: कर्पूर / नुन
प्रश्न: ८८ सेतो महलमा पहेँलो राजा, के हो?
उत्तर: अण्डा